Kate Moss, în costum de baie transparent pe teresa unui hotel. S-a văzut tot

29 iunie 2016 9:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kate Moss (42 de ani) și-a luat iubitul mult mai tânăr decât ea, Contele Nikolai von Bismarck (29 de ani) și au plecat într-o escapadă romantică. Kate se pare că a profitat de fiecare minut din vacanța sa în Veneția, unde s-a bucurat de razele soarelui pe terasa hotelului, plimbări pe plajă și călătorii cu barca.

Cuplul a ajuns în acest weekend în orașul romantismului italian, după cum relatează TheSun.co.uk. Cum au ajuns, cei doi au luat un taxi de la aeroport - pe apă desigur, doar vorbim de Veneția - îmbrăcați în haine lejere de vară, pregătiți se pare pentru vacanța de vis. 

Intră aici pentru a vedea poza:

Kate Moss catches some rays in her bra on romantic holiday in Venice with toyboy Nikoli https://t.co/U2FMWmo5Dv— shafiq anwar (@shafiqanwar) 29 iunie 2016

Kate Moss catches some rays in her bra on romantic holiday in Venice with toyboy Nikoli https://t.co/U2FMWmo5Dv

Mai târziu, Kate și Nikolai au fost surprinși relaxându-se la terasa hotelului unde s-au cazat. Kate a făcut mai multe fotografii la frumosul peisaj și a purtat o ținută foarte sexy - mai exact un costum de baie în care sutienul era foarte transparet și prin care sânii s-au văzut în totalitate. Se pare că vedeta n-a dorit să-și neglijeze nurii astfel că le-a oferit și lor ocazia unui bronz venețian. 

Cei doi au fost apoi vâzuți pe plajă unde s-au bucurat de o plimbare romantică, iar Kate, de o a doua sesiune de bronzat.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe