Kate Moss se dă în spectacol la 44 de ani! Ce surpriză sexy i-a făcut unui prieten

20 februarie 2018 11:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kate Moss (44 ani) este, incontestabil, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea s-a bucurat de o carieră de succes în industria modei și a realizat zeci de ședințe foto care i-au adus admirația oamenilor din întreaga lume. Fotografii profesioniști recunosc faptul că are un magnetism aparte și colaborează cu drag cu vedeta.

De această dată a sosit rândul lui Kate să îți manifeste aprecierea pe care o poartă unuia dintre cei care de-a lungul timp a realizat nenumărate instantanee reușite. În urmă cu câteva zile, unul dintre cei mai celebri fotografi a împlinit 47 de ani, iar prietenii i-au pregătit o petrecere surpriză de proporții, la care au participat o multitudine de nume sonore din industria modei și nu numai.

Mert Alas,căci acesta este numele fotografului, a fost sărbătorit într-o manieră extravagantă pentru că prietenii săi nu s-au gândit deloc la bani atunci când au organizat petrecerea-gigant. Printre invitații de seamă s-au numărat Kate Moss, Lindsey Lohan, Naomi Campbell, Lupita Nyong și editorii celor mai cunoscute reviste de fashion. Cea care a oferit un spectacol în toată regula, spre încântarea celor prezenți a fost Kate Moss.

Fotomodelul a reprodus celebrul moment în care Marilyn Monroe a ieșit din tort, cântând "Happy Birthday, Mr.President" la aniversarea fostului președinte american JF.Kennedy. Vedeta a primit ropote de aplauze, iar la finalul reprezentației sărbătoritul i-a oferit o îmbrățișare călduroasă, relatează metro.co.uk.

Kate Moss a debutat în industria model la 13 ani. În cei 30 de ani de carieră a reuşit să strângă o avere de peste 80 de milioane de dolari şi să intre în topul celor mai bine plătite din industrie. Întrebată recent care este secretul tinereţii ei, Moss a declarat că „îşi scufundă în fiecare zi faţa în chiuveta plină ochi cu gheaţă”. Fotomodelul susține că, în acest fel, tenul redevine elastic și revigorat.

Mai multe