Kate şi William, bucătari de ocazie în Canada. Vezi ce au gătit! FOTO

4 iulie 2011 0:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ducele şi ducesa de Cambridge şi-au testat abilităţile de bucătari într-o şcoală gastronomică din cadrul Institutului de turism hotelier din Montreal. 

Îmbrăcaţi în halatele albe de ospătari-şefi, cuplul regal a petrecut 40 de minute gătind. În timp ce Kate a fost foarte atentă şi a lucrat cot la cot cu bucătarii, William a găsit câteva momente prielnice de a face glume. El s-a luat la întrecere cu gazda sa, premierul din Quebec Jean Charest, demonstrând că este un bucătar mai bun decât acesta. "Asta a mea arată mult mai bine!", a spus William făcând referire la sufleul de homar pe care l-a pregătit.

"Şi acestea fiind spuse, eu va trebui să împachetez ceea ce am făcut şi să o iau acasă", a spus cu o privire tristă oficialul canadian.

Ducele nu s-a astâmpărat şi s-a prefăcut că şterpeleşte o căpşună dintr-un bol sau gustă din ciocolata topită. "Există vreun timp limită? Mâncăm sau plecăm? Mie chiar mi-e foame", a mai spus William, stârnind ropote de râsete.

Cuplul regal a gătit miel cu crustă de ierburi şi merişor, sufleu de homar şi raţă crocantă.

Kate s-a destăiunuit unei tinere din bucătărie că atunci când are timp, îi place să facă experimente în bucătărie. "Amestecă mai multe ingrediente şi încearcă lucruri noi, dar nu mâncăruri complicate", a spus ucenica canadiancă.

În următoarele zile, Kate şi William se vor întâlni cu fermierii canadieni.

Mai multe