Kate Winslet s-a despărţit de iubitul ei, modelul Louis Dowler

21 noiembrie 2010 19:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa britanică Kate Winslet s-a despărţit de iubitul ei, modelul Louis Dowler, după o relaţie care a durat puţin peste patru luni, potrivit unor surse din anturajul artistei.

Kate Winslet, care a anunţat în luna martie că s-a despărţit de soţul ei, regizorul Sam Mendes, după un mariaj care a durat şapte ani, a început în vara acestui an o relaţie cu modelul britanic Louis Dowler, scrie Mediafax.

În ciuda faptului că "îi este foarte recunoscătoare" modelului Louis Dowler, în vârstă de 35 de ani, pentru faptul că a ajutat-o să treacă mai uşor peste destrămarea căsniciei cu Sam Mendes, actriţa Kate Winslet a decis să pună capăt relaţiei cu Louis Dowler pentru "a se concentra asupra carierei şi a copiilor".

Un prieten din anturajul actriţei a declarat pentru MailOnline: "Louis Dowler a fost exact acel element tonic de care Kate avea nevoie după dureroasa despărţire de Sam Mendes. Au petrecut o perioadă frumoasă împreună. În cele din urmă, însă, ei au realizat că relaţia lor nu funcţionează, iar Kate a simţit că avea nevoie să fie puţin timp singură. Îi e foarte recunoscătoare lui Louis pentru că a ajutat-o să îşi continue viaţa după destrămarea căsniciei ei. S-au simţit bine împreună, însă a simţit că relaţia lor s-a încheiat şi că îşi doreşte să se concentreze asupra carierei şi a copiilor ei".

Mai multe