Katie Holmes, liberă să se afişeze cu noul iubit. Clauza impusă de Tom Cruise la divorţ a expirat

6 septembrie 2017 14:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Katie Holmes (38 ani) s-a afișat pentru prima dată cu cel cu care este într-o relație de cinci ani. O clauză prevăzută în contractul de divorț de fostul soț, Tom Cruise, i-a interzis actriței să iasă în mod public alături de alt bărbat.

 Potrivit Daily Mail, Katie Holmes și Jamie Foxx( 49 ani) au confirmat, în cele din urmă, relația dintre ei. S-au ascuns de ochii publicului timp de cinci ani. Katieși Foxx formează un cuplu din anul 2013, dar de abia luni (4 septembrie) au fost văzuți pentru prima dată împreună, bucurând-se de o zi la plajă, în Malibu.

Cei doi au luat măsuri drastice pentru a-și păstra relația secretă, dat fiind că există zvonuri potrivit cărora o clauză prezentă în actele de divorț ale lui Katie și Tom Cruise îi interzice acesteia să se afișeze public alături de alt bărbat cu care este impicată într-o relație romantică.

Lunea aceasta, Katie și Jamie nu s-au mai ascuns de paparazzi. Cuplul a fost surpins distrându-se pe o plajă din Malibu. S-au plimbat pe plajă ținându-se de mână, iar Foxx nu a ezitat să o fotografieze pe frumoasa actriță.

Ani la rând, vedetele au ignorat vocile care susțineau că sunt împreună. Katie niciodată nu a dat declarații publice referitor la Jamie, iar el a negat de fiecare dată legătura dintrei ei atunci când era întrebat dacă sunt implicați într-o poveste de dragoste.  În august 2013, Katie a fost pentru prima dată asociată cu Jamie de către presă, la scurt timp după ce a divorțat de Tom Cruise, cu care a fost căsătorită timp de șase ani. În anul 2016, o prietena bună a lui Foxx a confirmat că el se întâlnește cu Katie Holmes și că este foarte fericit alături de ea.

Perioadă de cinci ani, prevăzută de clauza din actele de divorț, a exiprat în luna iunie, iar cuplul format din Holmes și Foxx nu se mai ferește de aparatele de fotografiat și recunoaște sentimentele pe care le-a ascuns, cu atât de multă atenție, ani la rând.

Aici puteți vedea primele imagini cu ei împreună 

Mai multe