Katie Holmes: «Mi-ai promis că mă faci mare stea şi m-ai trimis la cratiţă»

22 mai 2012 15:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Decepţionată şi tristă. Astfel este văzută, mai tot timpul, Katie Holmes în ultima vreme. Actriţa este supărată că soţul ei, Tom Cruise i-a promis că o va face o stea, dar nu s-a ţinut de cuvânt, potrivit "In Touch".

Actriţa Katie Holmes (33 de ani) este de la un timp surprinsă de fotoreporteri mai mult nearanjată, cu părul albit, în ţinute modeste, ca o gospodină. Un apropiat al acesteia a dezvăluit reporterilor de la revista "In Touch" că actriţa este foarte supărată că soţul ei, Tom Cruise(49 de ani), nu a respectat promisiunile pe care i le-a făcut înainte de căsătorie.

"Tom i-a promis că o face o mare vedetă, că vor juca împreună într-un film de mare anvergură", dar nu s-a ţinut de cuvânt, a spus sursa mai sus menţionată. Katie e supărată foc că acesta preferă să aibă o nevastă care are grijă de gospodărie şi de fetiţa lor, Suri, în vârstă de 6 ani, decât să se ocupe de cariera ei.

"Tom îi asigură un buget de cheltuieli de 125.000 $ pe lună şi nimic mai mult", a ­adăugat sursa, dar Kate nu se mai mulţu­meşte cu atât.

După căsătorie, cariera în declin

Katie Holmes a devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a jucat în serialul de televiziune "Dawson's Creek", între anii 1998 şi 2003. După ce s-a căsătorit cu Tom Cruise, în 2006, ea este menţionată în presă mai mult ca mamă a micuţei Suri decât pentru performanţele în filme. În ultima vreme, Holmes nu a mai jucat în filme de mare succes.

Mai multe