Katie Holmes şi Jamie Foxx se căsătoresc. Unde vor să ţină ceremonia

29 noiembrie 2018 8:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Katie Holmes şi Jamie Foxx se vor căsători în Paris, conform presei de peste Ocean. Cuplul, care are o relaţie secretă de cinci ani, a recunoscut idila abia anul trecut. Katie şi Jamie formează un cuplu din 2013, de al un an de când actriţa a divorţat de Tom Cruise.

Un apropiat a declarat, conform mirror.co.uk, că cei doi se vor căsători după ce Katie (39 de ani) l-a convins pe Jamie (50 de ani) să se aşeze la casa lui. "Paris e oraşul unde au decis să facă totul public după ani de secrete. Jamie a fost greu de suportat, dar Katie l-a convins să renunţe la anumite obiceiuri şi acum sunt gata să facă totul oficial. Katie a vrut de mult să se căsătorească cu el şi acum a stabilt şi unde şi cum. Vrea o nuntă iarna, în Oraşul Luminilor". 

Zvonurile cu privire la nuntă vin după ce cei doi au apărut în public împreună, un lucru rar. Ei sunt împreună din vara lui 2013 şi au recunoscut în 2017, după ce au fost fotografiaţi ţinându-se de mână pe o plajă din Malibu. Deşi niciunul nu a vorbit liber despre relaţie, agentul lui Katie a negat zvonurile că cei doi s-ar fi despărţit în iunie. Conform unor surse, ei nu se ascund, dar vor să fie cât mai privaţi. 

Mai multe