Katie Price își vinde silicoanele! Cât cere pentru implanturi

2 aprilie 2016 10:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fostul fotomodel britanic Katie Price a făcut un anunț cel puțin straniu: își vinde implanturile cu silicon, iar suma cerută nu este deloc de lepădat: 1 milion de lire sterline.

Actuală vedetă Tv, Katie a fost nevoită să renunțe la implanturi în 2015, după 16 ani în care a fost purtătoare de silicoane, iar asta din vcauza unor complicații de natură medicală. S-a operat de-a lungul timpului de șapte ori la nivelul sânilor. A trecut de la cupa 32 FF la tot mai mici, până a ajuns să le scoată de tot și să rămână cu ceea ce a înzestrat-o "mama natură", anunță cei de la The Mirror.

Acum, pentru a face un ban, Price a publicat pe Twitter anunțul că își vinde giganticele pungi cu silicon: "Implanturile mele de 1050 cc, 1 milion de lire sterline, email la kpimplants@hotmail.com dacă vreți să le cumpărați, vreți să faceți o ofertă sau doriți mai multe informații."

Starleta nu și-a ales tocmai ziua potrivită pentru a face straniul anunț de vânzare, căci postarea din 1 Aprilie a atras mai mulți oameni neîncrezători decât amatori de a-i cumpăra implanturile.

Insistă că nu este o farsă de 1 Aprilie

Cum Ziua Păcălelior este momentul propice pentru oricine să facă o glumă, cei mai mulți dintre cei care au reacționat la anunțul vedetei au considerat că totul este o farsă gândită cu această ocazie. Cu toate acestea, Katie a insistat că oferta sa este cât de poate de serioasă și i-a încurajat să liciteze pe cei care vor să aibă implanturile ei: "A trecut de miezul nopții, deci nu este vorba despre o farsă de 1 Aprilie. Îmi vând implanturile, așa că cei interesați pot face o ofertă decentă pe adresa de email: kpimplants@hotmail.com", a fost mesajul pe care starleta l-a postat pe Twitter în data de 2 aprilie.

Mai multe