Katie Price, nuntă cu bătaie

4 iulie 2010 15:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Frumoasa Katie Price s-a căsătorit cu actorul Alex Reid, dar incidentele nu au lipsit de la nuntă. Un paparazzo a fost trântit la pământ şi bătut de bodyguardul vedetei pentru că dorea să o fotografieze pe “Jordan”.

Modelul britanic a încercat să economisească la greu pentru nunta sa din Woldingham, dar să nu se vadă acest lucru. Şi-a decorat singură invitaţiile de nuntă, a renunţat la aducerea unei trupe celebre care să întreţină atmosfera şi a tăiat de pe listă alte brizbizuri pe care şi le dorea anul trecut după ce fusese cerută de luptătorul Alex Reid.

Katie a cheltuit aproape cu o treime mai puţin pe nunta aceasta decât pe cea de acum cinci ani cu fostul ei soţ, Peter Andre, care a costat 280.000 de dolari.

Un paparazzo a fost flancat de un bodyguard în văzul invitaţilor îngroziţi

Invitaţii au fost de seamă, dar majoritatea nu au dorit să discute cu presa. Totuşi, o sursă a declarat celor de la tmz că "s-a văzut că perechea s-a zgârcit un pic. Au reuşit să transforme cea mai importantă zi a lor într-un party câmpenesc", a spus aceasta.

Momentul cel mai tensionat nu a fost neapărat atunci când cuplul a spus în faţa preotului "da"-ul care consfinţea legământul lor, ci unul provocat de un bodyguard. De faţă cu mai mulţi invitaţi, acesta l-a snopit în bătaie pe un fotograf care dorea să o pozeze pe frumoasa mireasă.

Mai multe