Katy Perry are voce, dar n-are stil! Ce ținută horror a purtat la emisiunea lui Jimmy Kimmel

7 martie 2018 16:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu-i poate contesta nimeni talentul vocal, însă când vine vorba despre alegerile vestimentare Katy Perry o dă de cele mai multe ori în bară.

Cântăreața de 33 ani are o avere impresionantă și nu se uită la bani atunci când își reînnoiește garderoba, dar asta nu înseamnă însă că face și alegeri inspirate.

Katy a fost invitată zilele trecute la emisiunea lui Jimmy Kimmel, cel care a fost și gazda premiilor Oscar din ultimii doi ani. Fotografii au surprins-o pe vedetă în timp ce cobora din mașină și se îndrepta spre studioul TV.

Cu o geantă de câteva mii de euro în mână și doi bodyguarzi în spate, vedeta și-a făcut apariția într-o ținută care părea aleasă în grabă. Poate unii au crezut că e ținuta de casă și că artista urma să se schimbe pentru live, însă n-a fost așa.

Katy, care a adoptat un look rebel și s-a tuns scurt, a pus pe ea un trench cu imprimeu leopard și o pereche de colanți animal print. În picioare, cântăreața purta o pereche de papuci cu blăniță, însă pentru emisiune a ales sandale cu toc. Chiar și așa ținuta a fost un dezastru, iar internauții i-au transmis că a exagerat cu imprimeurile.

Jovială, plină de energie și cu un râs molipsitor, Katty a făcut show în emisiunea lui Kimmel.  

Mai multe