Katy Perry își ascunde burtica de gravidă cu ajutorul micuțului ei patruped

23 martie 2020 19:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fanii celebrei cântărețe, Katy Perry sunt în extaz de când au aflat că artista este gravidă. Vedeta a fost surpriză de paparazzi pe stradă, după ce a ieșit dintr-o farmacie, de unde și-a achiziționat măști de protecție împotriva coronavirusului.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale, mai ales de când a anunțat că ea și Orlando Bloom vor deveni părinți. Katy Perry a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea dintr-o farmacie de unde și-a achiziționat mai multe produse pentru a lupta împotriva virusului de care este toată lumea îngrijorată. 

Artista care formează un cuplu cu actorul Orlando Bloom de mai mulți ani a încercat să-și ascundă burta de gravidă cu un hanorac mai larg, unde și-a băgat cățelușul, un mod inventiv prin care și-a camuflat sarcina. 

Vedeta a apărut nemachiată, îmbrăcată lejer, bucurându-se de câteva clipe de respiro după ce a petrecut mai multe zile în casă, în izolare, protejându-se de virus. Artista și-a pus o pereche de ochelari de soare pentru a trece neobservată, iar în mână aceasta a purtat cu ea sacoșa cu produse farmaceutice pe care le-a achiziționat. 

Deși Orlando mai are un copil, iată că pentru Katy, experiența de a fi mamă va fi pentru prima dată și abia așteaptă acest lucru. Artista a lansat de curând o piesă intitulată «Never worn white», adică «Nu am purtat niciodată rochia de mireasă», semn că cei doi se vor căsători în viitor. 

Mai multe