Katy Perry, o adevărată bunicuță în costum de baie

12 iulie 2017 21:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kate Perry (32 de ani) devine de nerecunoscut pe zi ce trece. De când s-a despărțit de Orlando Bloom, cântăreața ne uimește cu fiecare apariție și nu mereu este în sensul bun al cuvântului. Aflată în vacanță la Marea Mediterană. Katy Perry a fost surprinsă într-un costum de baie mai bătrânicios, am putea spune.

Katy Perry se pregătește pentru turneul din Australia de la mijlocul acestei luni. Nu e de mirare că vrea să se relaxeze și să se bucure de câteva zile însorite pe o plajă de pe o insulă italiană. Artista și-a luat costumul de baie pe ea și a ieși la bronzat.

Puține femei se pot lăuda că sunt încrezătoare și mândre de corpurile lor, iar Katy, cu siguranță,  este una dintre ele. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, Katy Perry nu a vrut să lase prea mult la vedere. Faptul că a ales o bustieră în loc de un sutien i-a acoperit în mare parte bustul generos.

Paparazzi au surprins și celulita destul de vizibilă de pe picioarele ei, în timp ce se pregătea să sară în apă de pe o stâncă.

Chiar dacă nu are un abdomen plat, o talie trasă prin inel și picioare lungi, subțiri și tonifiate, Katy Perry se simte bine în pielea ei. A înotat, s-a bronzat și s-a plimbat, ceea ce înseamnă că a avut parte de o adevărată zi de relaxare.

Mai multe