Katy Perry, schimbare radicală de look după despărțirea de Orlando Bloom

3 martie 2017 20:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se știe că atunci când o femeie își tunde părul, o schimbare are loc în viața ei. La fel și pentru Katy Perry, care după despărțirea de Orlando Bloom a simțit nevoia de o schimbare de look.

După o relație de un an cu actorul Orlando Bloom,  cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.Ei au avut primul contact la after party-ul Vanity Fair, petrecere dată după gala decernării premiilor Oscar,anul trecut, când ”cuceritorul” Orlando a fost prins de paparazzi admirându-i decolteul lui Katy. De atunci cei doi au format unul din cele mai frumoase, dar și discrete cupluri, de la Hollywood, până acum câteva zile.

Imediat după despărțire, Katy a postat pentru prima dată pe pe Snapchat o schimbare de look, adoptând un look similar cu cel al lui Miley Cyrus din 2012. Oare a vrut să evidențieze faptul că, în momentul de față, au loc cîteva schimbări în viața ei?

Katy Perry a făcut și primele declarații, pe Twitter, după despărțirea de Orlando Bloom. Mulți internauți nu înțelegeau de ce, după despărțire, Orlando continuă să-i dea like-uri artistei pe Instagram. „Ce spuneți despre un nou mod de a gândi în 2017? Poți fi în continuare prieten și îl poți iubi pe fostul partener. Nu este nimeni o victimă sau un personaj negativ…”, a precizat aceasta pe Twitter.

Mai multe