Katy Perry Și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day. Solista a primit un inel de 5 milioane de dolari!

15 februarie 2019 16:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După o relație cu suișuri și coborâșuri, ba chiar și o despărțire, Katy Perry (34 de ani) și Orlando Bloom (42 de ani) s-au logodit. Vestea cea mare a fost dată chiar de mama solistei, care a dezvăluit pe rețelele sociale că cererea în căsătorie a avut loc chiar de Valentine's Day.

La scurt timp, și cele două vedete au confirmat informația pe Instagram, unde le-au arătat fanilor și inelul de logodnă, unul cu totul deosebit, cu trimitere la numele de familie al actorului: Bloom - înflorit, exact ca o floare cu pietre prețioase. Iar prețul a fost pe măsură. În presa de peste Ocean se vehiculează că actorul a scos din buzunar 5 milioane de dolari pentru logodnica sa.

Lacrimile nu au lipsit, căci solista a fost luată prin surprindere de gest și de cadrul romantic pregătit de cel care-i va deveni soț în curând: o arcadă de flori și zeci de baloane în formă de inimă.

Ambii au mai fost căsătoriți

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur, însă s-au despărțit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. De atunci sunt nedespărțiți, iar acum, relația lor a trecut la un alt nivel: se pregătesc de nuntă.

Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de opt ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand între 2010 și 2011.

Mai multe