Katy Perry, transformată de sarcină. Nu-și ascunde formele și radiază. Cum a fost surprinsă de ziua ei

29 octombrie 2020 19:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pe chipul celebrei artiste Katy Perry se poate citi cu ușurință bucuria de când a devenit mămică pentru prima oară. Logodnica lui Orlando Bloom a fost surprinsă de ziua ei pe străzile din Los Angeles, unde artista locuiește. Aceasta nu se aștepta ca paparazzi să o fotografieze chiar în acele clipe. Iată imaginile cu Katy Perry, la doar două luni de la nașterea fetiței lor.

Celebra artistă a hiturilor «Fireworks» și «Dark Horse» a ieșit la plimbare cu patrupedul pe nume Nugget pe străzile din LA. Katy Perry și-a suprins fanii și vecinii cu noul aspect, după ce sarcina i-a transformat trupul, însă nu pare să-i pese despre acest lucru și radiază de bucurie. 

Katy Perry a purtat haine lejere, sport, în aceeași nunață - albastru deschis, iar în picioare a purtat doar niște papuci. Nu a încercat să se ferească de paparazzi, semn că se simte în pielea ei, chiar și după ce a luat câteva kilograme în plus. Artista a radiat în ziua în care a împlinit 36 de ani. 

Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui

Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui cu Katy Perry. La început i s-a părut că seamănă cu mama ei, dar acum e clară asemănarea cu altcineva

Într-un interviu pe care l-a acordat recent în emisiunea lui Ellen DeGeneres, actorul Orlando Bloom (43 de ani) a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa pe care o are cu cântăreața Katy Perry (35 de ani). ”Când s-a născut, am spus, oh sunt eu în miniatură. Din fericire, are ochii albaștri ai lui Katy, ceea ce este perfect, apoi a început să semene cu mama mea”, a spus Bloom. Actorul a mai povestit că, atunci când Katy era însărcinată, a cântat un cântec pentru micuță. Acum, când intră în încăpere și fetița, numită Daisy, îi aude vocea, imediat se liniștește. Acest lucru îi umple sufletul de fericire.

Mai multe