Keira Knightley l-a dezamăgit pe soţul ei

29 mai 2015 17:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa Keira Knightley (30 de ani) a născut recent o fetiţă. Vedeta s-a bucurat mult, însă soţul ei, muzicianul James Righton (31 de ani), a fost dezamăgit.

Este primul copil pe care Keira Knightley îl dăruieşte lui James Righton, cu care s-a căsătorit în mai 2013. Actriţa a refuzat să meargă la ecograf pentru a afla sexul copilului înainte de naştere. Righton îşi dorea foarte mult un băiat, de aceea a fost dezamăgit, când a aflat că are o fetiţă, potrivit FASHION&STYLE. Amândoi părinţii au aşteptat cu sufletul la gură să afle dacă vor avea băiat sau fată. Keira nu a avut nici o preferinţă specială. Voia doar să aibă un copil sănătos.

Nu mai are răbdare să bea alcool

“La ultima consultaţie pe care am avut-o la medicul ginecolog, acesta m-a întrebat: «Şi altceva ce mai doriţi să ştiţi? Când pot să beau? Îmi doresc nespus o margarita», i-am răspuns nerăbdătoare”, a povestit Keira Knightley. Numai că actriţa a aflat cu dezamăgire că nu va putea să bea decât după ce va înţărca bebeluşa. Până, atunci, doar soţul ei va putea să se cinstească. Şi a făcut-o, chiar dacă a fost dezamăgit că nu a devenit tată de băiat, ci de fată.

Mai multe