Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit la 57 de ani, după o luptă cu o boală grea

13 iulie 2020 9:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kelly Preston a murit la vârsta de 57 de ani, după ce s-a luptat cu o boală grea timp de mai mulți ani. Soția lui John Travolta suferea de mai bine de doi de cancer la sân, boală care a și răpus-o. Trista vestea a venit chiar din partea soțului ei, celebrul actor John Travolta, care a scris pe rețelele de socializare despre acest eveniment tragic.

Kelly Preston, în vârstă de 57 de ani, a murit, după ce doi ani a luptat cu cancerul la sân, boală care în final a răpus-o. A lăsat în urmă doi copii: Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani). Fiul ei, Jett, a decedat la vârsta de 16 ani, în luna ianuarie 2009. 

„În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, o soție și o mamă iubită, a decedat după ce timp de doi ani a luptat cu cancerul la sân. Ea a ales să își țină lupta cu boala departe de ochii publicului, era sub tratament de mai mult timp, fiind susținută de familie și prieteni. Ea a fost un suflet luminos, frumos și iubitor, căruia i-a păsat de ceilalți și care a adus viață în orice lucru în care s-a implicat. Familia cere înțelegere și intimitate în această perioadă”, au declarat reprezentanții oficiali ai familiei, potrivit people.com.

Kelly Preston a făcut cunoștință cu lumea cinmeatografiei încă din anul 1986 și și-a continuat munca chiar și până în anul 2018, atunci când a jucat alături de soțul ei, John Travolta. 

John Travolta, mesaj înduioșător despre soția care a decedat

„Cu inima grea vă informez că frumoasa mea soție, Kelly, a murit la doi ani de când a început lupta cu cancerul la sân. A luptat într-un mod foarte curajos, cu iubire și susținerea multor oameni. Eu și familia mea vom fi recunoscători tuturor doctorilor care s-au implicat și care ne-au ajutat. Dragostea lui Kelly va rămâne mereu în amintira noastră. Îmi voi lua ceva timp pentru a fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare dacă nu veți ști de noi o perioadă. Dar să știți că vă vom simți sprijinul și dragostea în acest proces al vindecării”, a scris actorul pe Instagram. 

Kelly Preston, o viață trăită pe platoorile de filmare

Născută Kelly Kamalelehua Smith, pe 13 octombrie 1962, în Honolulu, actriţa şi-a schimbat numele în Kelly Preston înainte de a obţine primul rol, în comedia romantică „Mischief” (1985).

A mai jucat în „SpaceCamp”, apoi în „Twins”, alături de Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito. În „Jerry Maguire”, ea era logodnica lui Tom Cruise, apoi a jucat alături de Kevin Costner, în „For Love of the Game”.

În anii 1990 a făcut parte din distribuţia unor filme ca „Holy Man”, cu Eddie Murphy şi Jeff Goldblum, „Nothing ot Lose”, cu Tim Robbins şi Martin Lawrence, şi „Jack Frost”.

L-a întâlnit pe John Travolta în 1987, pe platourile de filmare la „The Experts”. Ei s-au căsătorit în 1991, la Paris. Au avut trei copii - fiul Jett a murit în 2009.

Proiectul de suflet al lui Travolta a fost adaptarea „Battlefield Earth” a lui L. Ron Hubbard, pe care l-a coprodus şi în care a jucat alături de Preston. Filmul SF lansat în 2000 a înregistrat mari pierderi şi a primit critici nefavorabile peste tot în lume.

Mai multe