Kemal din «Dragoste infinită» își expune mușchii în luna de miere

3 iulie 2017 16:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kemal din "Dragoste infinită", serial difuzat de Kanal D, a decis să-și unească destinul de cel al femeii pe care o iubește de câțiva ani, Fahriye Evcen, actriță și ea.

Burak Ozcivit, pe numele său real, și aleasa lui au avut parte de o petrecere fastuasă, în Istanbul, într-un palat spectaculos. Câteva sute de invitați le-au fost alături în cea mai importantă zi din viața de cuplu.

La sfârșitul lunii iunie, cei doi tineri au făcut pasul cel mare, iar imediat după evenimentul fastuos, și-au luat bagajele și au plecat într-o destinație de lux pentru a petrece luna de miere. Un resort de lux din Maldive le-a devenit casă în timpul vacanței.

Burak și Fahriye au profitat de apa azurie și limpede, de nisipul fin și de condițiile puse la dispoziție la vila pe care și-au ales-o. Nu și-au uitat fanii, așa că i-au răsplătit pentru fidelitate cu câteva imagini surprinse în oaza lor de liniște. Burak a atras atenția cu trupul lucrat la sală , iar soția sa s-a pozat într-un costum de baie roșu ca focul.

Mai multe