Kendall Jenner, goală-puşcă pentru fanii de pe Instagram

26 februarie 2018 14:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Face parte din clanul Kardashian, aşa că nu e de mirare că n-are reţineri atunci când vine vorba să renunţe la haine în faţa aparatului de fotografiat. Kendall Jenner (22 de ani) a realizat recent un pictorial incediar şi le-a făcut o surpriză fanilor postând două fotografii cu ea goală-puşcă.

Kendall Jenner a fost cel mai bine plătit model din lume în 2017, reuşind performanţa de a o detrona pe Gisele Bundchen care ocupase locul fruntaş timp de 14 ani. Sora vitregă a lui Kim Kardashian a reuşit să strângă în conturi 22 de milioane de dolari.

Forbes arată că cea mai mare parte a averii lui Kendall se datorează milioanelor de fani de pe Instagram și a parteneriatelor cu branduri de renume precum Estée Lauder, La Perla și Adidas.

Bruneta este preferata marilor case de modă şi are fani în lumea întreagă. Pentru a-i ţine aproape, Kendall este foarte activă pe contul de Instagram. Aici are aproape 88 de milioane de urmăritori, aşa că nu-i de mirare că o singură poză cu Kendall strânge minimum un milion de aprecieri.Kendall a realizat recent un pictorial nud şi a postat două fotografii pe contul de socializare. Împreună au adunat peste 7,5 milioane de aprecieri şi mii de complimente.

Pozele alb-negru sunt realizate de fotograful Sasha Samsonova, iar Kendall apare complet goală şi-şi acoperă zonele intime cu mâinile.

Mai multe