Kendall Jenner, surprinsă într-o ținută transparentă care i-a lăsat totul la vedere

9 iunie 2017 18:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kendall Jenner (21 de ani), sora lui Kim Kardashian, a vrut recent să scape neobservată de privirile indiscrete ale paparazzilor, dar cum ținutele sale sunt mereu provocatoare, a fost imposibil să nu capteze atenția.

Frumoasa brunetă a fost surprinsă pe aeroportul din Los Angeles purtând o ținută îndrăzneață și foarte transparentă care a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit, după cum pindică The Mirror.

Ținuta sa sumară a „trădat-o” și a lăsat să se vadă sânii săi goi, mai ales în momentul în care fotografii au „bombardat-o” cu luminile blițurilor. Vedeta s-a grăbit să treacă de mulțimea de jurnaliști, dar nu a putut scăpa de obiectivele aparatelor foto.

Deși a purtat ochelari de soare foarte închiși la culoare, părul strâns la spate și a încercat să-și acopere chipul cu mâna, Kendall Jenner a captat toată atenția în jurul său până în momentul în care a urcat în limuzina privată care o aștepta. La urcarea în mașină, fotografii au surprins din nou un detaliu sexy prin fusta transparentă, numai că de această dată, nu a fost vorba despre vreo zonă intimă, ci doar despre lenjeria intimă a brunetei.

Mai multe