Kevin Costner: «Prinţesa Diana trebuia să joace în continuarea filmului Bodyguard»

11 aprilie 2012 11:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kevin Costner, starul din celebra peliculă "Bodyguard", a făcut o declaraţie şoc conform căreia prinţesa Diana şi-ar fi dorit să primească un rol în continuarea filmului.

Se pare că prinţesa Diana l-ar fi rugat pe Kevin Costner să o lanseze la Hollywood, aşa cum procedase şi cum Whitney Houston - care a interpretat rolul iubitei personajului jucat de Costner în 1992.

"Am discutat cu prinţesa Diana despre posibilitatea de a juca împreună în «Bodyguard 2». I-am spus că o voi ajuta aşa cum am ajutat-o şi pe Whitney", a mărturisit el, precizând faptul că i-ar fi promis frumoasei britanice că va crea un rol special pentru ea în continuarea filmului.

"Voia ca eu să creez un rol pentru ea. I-am spus că voi crea un rol pentru ea dacă este cu adevărat interesată de acest proiect. Mi-a spus că este interesată", a continuat Kevin.

Coincidenţa tristă a făcut ca scenariul original să ajungă pe biroul lui Kevin Koster, chiar în ziua ăn care prinţesa de Wales a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, la vârsta de 36 de ani.

Mai multe