Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală: „Și-a frecat testiculele cu mâna mea!”

29 septembrie 2018 11:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kevin Spacey a fost dat în judecată de un maseur care susține că a fost abuzat sexual de actor. Bărbatul, care a cerut să nu-i fie divulgată identitatea, a povestit presei prin ce a trecut.

Povestea începe așa. Spacey (59 de ani) l-a rugat pe un prieten să cheme un maseur la domiciliul său din Malibu. Ajuns acolo, maseurul a fost invitat într-o cameră unde era o masă de masaj. Bărbatul susține că l-a rugat pe Spacey să stea cu fața în jos pentru a începe ora de masaj însă, vedeta de la Hollywood a insistat să stea invers, întrucât ar fi acuzat dureri în zona inghinală. 

Chipurile, pentru a-i indica locul dureros, Spacey i-a luat mâna maseurului, făcându-l pe acesta să-i pipăie testiculele. Maseurul s-a smucit și și-a retras mâna, încercând să părăsească încăperea însă, Spacey s-a îndreptat dezbrăcat spre el, spunându-i că are niște ochi frumoși. Actorul ar fi încercat inclusiv să-l sărute și, la rândul său, l-a pipăit pe maseur în zona genitală, propunându-i să-l lase să-i facă sex oral.  

Actorul, câștigător al unui premiu Oscar, este cercetat de poliția din Malibu pentru o acuzație care i s-a adus luna trecută pentru o faptă similară în care ar fi fost implicat în anul 2016. 

Mai multe