Kevin Spacey scapă de acuzare în cazul de agresiune sexuală! Reclamantul a murit

30 octombrie 2019 9:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebrul actor Kevin Spacey (60 de ani) a scăpat basma curată! El nu va mai fi pus sub acuzare într-un caz de agresiune, după ce reclamantul a murit. El îl acuza pe Spacey că a încercat să îl sărute şi că l-a forţat să îl atingă în zona genitală, în timpul unei sesiuni de masaj din octombrie 2016, care a avut loc în Malibu.

Reclamantul  a depus plângere în iulie 2018, în Los Angeles. Procesul împotriva lui Kevin Spacey a fost deschis în septembrie anul trecut. Cristina Buckley, reprezentant al Procuraturii din Los Angeles, a renunţat oficial la caz.

„În timpul investigaţiei, victima a murit. Acuzaţiile de agresiune sexuală nu pot fi dovedite fără participarea victimei. Astfel, cazul a fost respins”, au anunțat judecătorii, potrivit news.ro. În iulie, procurorii din Massachusetts au renunţat la un alt caz deschis împotriva lui Spacey, după ce reclamantul a invocat Al Cincilea Amendament în timpul audierii, respectiv dreptul la a nu depune mărturie. Tânărul de 18 ani care l-a acuzat în 2016 că l-a pipăit, într-un separeu dintr-un bar din Nantucket, nu și-a mai susținut plângerea.

Cariera lui Kevin Spacey a fost afectată de scandalurile sexuale

Kevin Spacey a dezmințit din prima acuzațiile, la scurt timp după ce a recunoscut că este homosexual. Actorul a încercat de mai multe ori să cadă la o înțelegere cu acuzatorii, mai ales după ce gravele acuzații au început să îi afecteze cariera. Deși a susținut că e nevinovat, starul s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a cerut scuze public.

Citește și

Kevin Spacey a scăpat de acuzaţii şi îşi face de cap! Cum a fost surprins în Italia

Kevin Spacey, fotografiat pentru prima oară după ce a fost acuzat de abuz sexual. E complet schimbat

Mai multe