Khloé Kardashian se crede Marilyn Monroe

7 februarie 2016 11:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Khloé Kardashian (31 de ani), una dintre surorile celebrului clan Kardashian, nu poate fi considerată o femeie timidă. După ce a slăbit considerabil și și-a definit trupul prin sesiuni interminabile de sport și diete, frumoasa starletă a decis că este momentul să mai realizeze o ședință foto în care apare nud.

Khloé a decis să facă publică pe contul său de Twitter o imagine în care se compară cu Marilyn Monroe, fotografie care a fost distribuită de peste 5000 de ori în doar cinci ore și a fost admirată de peste 14.000 de utilizatori de Twitter. Poza a fost realizată în vacanța din St. Bartes a vedetei și nu este singura imagine de acest tip. Cea în care se crede Marilyn o arată pe blondă fărăr niciun articol vestimentar, doar cu buzele roșii și unghii de aceeași culoare. Seducătoare, Khloé iese într-o postură sexy din piscină.

Cea mai mică dintre surorile Kardashian nu este la prima experiență de acest gen. Ea a mai realizat o altă ședință foto care a lăsat puțin loc imaginației, în luna decembrie a anului 2015.

Mai multe