Khloé Kardashian te învață cum să faci un sex oral ca la carte

4 februarie 2016 13:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Khloé Kardashian (31 de ani) nu este o celebritate prea timidă. Starul din „Keeping Up With The Kardashians” a discutat despre o conversație pe care a avut-o cu prietena ei cea mai bună, Malika Haqq (32 de ani), legată de sexul oral. Nemulțumită de sfaturile primite, sora lui Kim Kardashian s-a simțit nevoită să caute secretele unui sex oral bun, unde altundeva...decât pe Google?

Recent, blondina a mărturisit că a întrebat-o pe prietena ei cea mai bună, Malika, despre cum se face un sex oral ca la carte, potrivit Daily Star. Khloé Kardashian a scris despre această „aventură” pe blog, ca să afle tot Internetul cum face ea sex oral: „Malika, desigur, crede că face cel mai tare sex oral. Eram curioasă, așa că am întrebat-o cum o face. Mi-a dat un răspuns foarte simplu: «totul ține de salivă». Nu a vrut să-mi spună ce face diferit față de mine, așa că n-am înțeles. Noi două ne spunem totul, așa că de ce nu vrea să-mi spună și mie secretele ei? M-am gândit să-mi fac singură dreptate”. De aici, confesiunile lui Khloé Kardashian încep să devină mai ciudate. Vedeta l-a contactat pe unul din foștii iubiți ai prieteni sale cele mai bune, care i-a confirmat că  Malika Haqq „e una dintre cele mai bune femei care i-au făcut sex oral”. De aici, Kardashian a concluzionat că și ea e la fel de bună.

„Din ce am auzit, sunt foarte încrezătoare în abilitățile mele, dar n-o să mă laud la toți așa cum o face Malika. Am căutat pe Google și n-am aflat nimic nou", a mai spus blonda. 

Mai multe