Kim Cattrall s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce le-a transmis fanilor actrița de 64 de ani după vaccinare?

11 martie 2021 12:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița de origine britanică și cetățenie canadiano-americană, Kim Cattrall, în vârstă de 64 de ani, s-a vaccinat anti-COVID-19. Samantha din serialul de succes ”Totul despre sex” (1998-2004) a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare cu masca pe față, în timp ce se vaccinează. Ea a dus o campanie îndelungată în 2020 în care a încercat să îi facă să înțeleagă pe toți fanii ei asupra riscurilor pandemiei.

Kim Cattrall, în vârstă de 64 de ani, s-a vaccinat anti-COVID-19 într-un centru amenajat în New York. Actrița născută la 21 august 1956 în Mossley Hill, Liverpool, Regatul Unit, a făcut tot posibilul la finele anului trecut să obțină și cetățenia americană pentru a vota în turul de scrutin pentru Casa Albă din noiembrie 2020. Ea a stat izolată în apartamentul din New York încă de la izbucnirea pandemiei și a dus o campanie de informare privind riscurile COVID-19 pe rețelele de socializare. Cattrall a fost nominalizată de cinci ori la premiile Emmy și de patru ori la Globurile de Aur. În 2002, a câștigat un Glob de Aur pentru rolul secundar din Sex and the City (Totul despre sex). Kim Cattrall a postat la 10 martie o fotografie din timpul vaccinării anti-COVID-19 și le-a transmis fanilor ei că a făcut acest gest pentru a face un mic pas către normalitate. Ea a insistat asupra importanței vaccinării în contextul în care bilanțul pandemiei a ajuns la peste 2,6 milioane de decese într-un singur an.

Citește și:

Sarah Jessica Parker a dezvăluit de ce nu mai e un personaj important în ”Totul despre sex”

Bombă! Sharon Stone o înlocuieşte pe Kim Cattrall în „Sex and the City”. E a doua oară când îi suflă un rol...

Kim Cattrall are o avere de peste 60 de milioane de dolari

Kim Cattrall , în vârstă de 64 de ani, i-a șocat anul trecut pe fanii producției ”Totul despre sex” când a anunțat că nu va face parte din distribuție. Actrița are o avere de 60 de milioane de dolari și după ce a trecut de 60 de ani vrea să încerce roluri ”mai serioase”. Cattrall a fost măritată cu Andre J. Lyson între 1982 și 1989 și cu Mark Levinson, între 1998 și 2004. Ea a mai jucat în ”Academia de Poliție ” - 1984 și ”Manechinul” - 1987.

Mai multe