Kim Kardashian a cheltuit 10 mii de lire pentru testiculele câinelui

8 iulie 2018 19:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian își iubește foarte mult patrupedul și nu s-a gândit la bani atunci când a scos din buzunar 10 mii de lire sterline pentru a-l face să se simtă mai periculos și pentru a-i crește stima de sine personală. Deși pentru unii ar părea o fiță, Kim ține foarte mult la câinele ei și i-a cumpărat testicule false după ce l-a castrat.

Coform Dailymail.co.uk, Kim Kardashian și-a cumpărat câinele Rocky în anul 2010, iar de atunci are foarte mre grijă de el. Ea a mărturisit că nu-i plac testiculele mari la câini, astfel că, și-a dus patrupedul la castrare. «Nu-mi plac testiculele mari la câini», a declarat Kim Kardashian.

Medicul veterinar care a realizat operația a mărturisit că foarte multe persoane aleg să atașeze testicule false câinilor personali pentru a-i face să se simtă mai încrezători în ei înșiși. «în fiecare zi stăpâni de animale optează pentru o astfel de operație pentru a menține stima de sine a patrupezilor», a declarat medicul.

Din anul 1995, de când s-a inventat operația, mai mult de 500,000 de animale au suferit o astfel de intervenție, de la elefanți, până la maimuțe.

Mai multe