Kim Kardashian a dat cu piciorul la 5 milioane $: «Am principii, nu fac asta!»

18 ianuarie 2018 15:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian (37 de ani) este regina neîncoronată a Fundului Bombat şi a devenit celebră la nivel mondial în 2007, după ce o înregistrare porno cu ea şi rapperul Ray J a ajuns pe Internet. În acelaşi an, fosta prietenă a lui Paris Hilton, Lindsay Lohan şi Britney Spears începe filmările la reality-show-ul „Keep up with the Kardashians”, la postul E! şi are succes internaţional. Acum însă refuză o ofertă din partea unei publicaţii americane.

5 milioane de dolari. Atât a oferit o revistă americană pentru o exclusivitate mondială cu cel de al treilea copil al familiei Kardashian-West. Micuţa născută, luni, de o mamă-surogat, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, putea deveni vedetă încă din prima lui lună de viaţă. Însă Kim Kardashian a refuzat oferta, dând cu piciorul la contract.

Şi asta pentru că „acest lucru este contrar principiilor familiei”. Kim are o avere estimată la 175 de milioane de dolari şi Kanye (40 de ani) de 160 de milioane de dolari. Ei mai au doi copii, pe North, de patru ani şi pe Saint de doi ani. Însă după incidentul de acum doi ani, de la Paris, când Kim a fost jefuită sub ameninţarea armei, au început să se teamă de expunerea publică exagerată. „Vrem să dormim liniştiţi la gândul că micuţul nostru este în siguranţă deplină”, au declarat pentru TMZ cele două vedete.

Mai multe