Kim Kardashian a pozat complet dezbrăcată

7 martie 2016 12:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cu toate că nu este o experiență nouă pentru ea, Kim Kardashian (35 de ani) s-a fotografiat complet goală și a publicat poza pe o rețea de socializare. Vedeta a dat nașterea unui băiețel în urmă cu 13 luni și se pare că a ținut să arate tuturor că trupul ei nu a suferit nicio transformare.

Kim Kardashian s-a pozat complet dezbrăcată și a publicat poza pe pagina sa de Twitter. Și-a cenzurat însă fotografia, acoperindu-și o parte din părțile intime cu o bandă neagră. Chiar și așa, formele sale voluptoase ies bine în evidență și nici nu ai spune că aceasta a fost de două ori însărcinată, conform Daily Mail.

Vedeta este cunoscută pentru plăcerea de a-și face selfie-uri îmbrăcată cât mai sumar. De data aceasta, Kim Kardashian a lăsat la o parte orice inhibiție și a renunțat de tot la haine. „Când nu am ce să port”, și-a descris diva fotografia publicată pe rețeaua de socializare.

Apreciază cu un like pagina noastra de Facebook daca ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe