Kim Kardashian, criticată de celebrități pentru că a pozat iar nud

8 martie 2016 11:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian (35 de ani) se pare că începe să facă o pasiune pentru pictorialele în care apare complet dezbrăcată. După ce vedeta s-a fotografiat goală și a publicat poza pe Twitter, aceasta a reptat experiența, publicând o altă imagine provocatoare,.

Kim kardashian a renunțat din nou la haine și a ținut să îi fie fotografiate formele voluptoase, conform The Mirror. Poza cu vedeta complet dezbrăcată a fost publicată pe pagina sa de Instagram. Se pare că vedeta de televiziune a recurs la acest gest după ce a primit câteva critici pe Twitter din cauza fotografiei nud pe care a publicat-o. Kim a fost criticată de actrița Chloe Grace Moretz (19 ani) pentru că își afișează ostentativ nuditatea și situația materială. De asemenea, Kim a fost criticată dur și de actrița și cântăreața Bette Midler (70 de ani): "Dacă Kim vrea să vedem o parte a ei pe care n-am mai văzut-o, aceasta ar trebui să înghită camera."

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe