Kim Kardashian, cu sânii sugrumați într-o rochie de designer

18 februarie 2019 16:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian a surprins duminică seară, la cea de-a 5-a ediție a Annual Hollywood Beauty Awards, cu o rochie scandalos de sexy, creată de Thierry Mugler în 1998. Foarte spectaculoasă, rochia nu pare însă deloc comodă, sugrumându-i în mod evident sânii starletei.

Kim Kardashian a evitat la mustață un accident vestimentar pe covorul roșu, duminică seară. Vedeta de 38 de ani a venit să-l susțină pe Chris Appleton, cel care se ocupă de părul ei, și a reușit să atragă privirile tuturor cu o ținută vintage Thierry Mugler.

Rochia neagră avea partea de sus atât de decupată, încât exista riscul ca în orice moment sânii să rămână complet descoperiți. Pentru a evita, probabil, un accident, Kim a strâns bine benzile care-i acopereau sfârcurile, astfel încât impresia generală a fost că, de data aceasta, vedeta a suferit cam mult pentru a fi sexy.

Kim a ales să poarte rochia fără bijuterii, doar cu două accesorii din piele neagră la încheieturile mâinilor. De coafura ei s-a ocupat chiar Chris Appleton, nominalizat la premiile acordate duminică la Los Angeles.

Mai multe