Kim Kardashian, cu sfârcurile la vedere. Viitoarei mămici nu îi place să poarte sutien

28 iunie 2015 9:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian (34 de ani) a fost zărită ieșind dintr-un hotel din Londra, sâmbătă (27 iunie), într-o rochie neagră și foarte transparentă. Deși este însărcinată, focoasa brunetă nu renunță la hainele extrem de sexy. Prin rochie i se văd clar sfârcurile și se pare că viitoarei mămici nu îi place să poarte sutien.

Starul de reality show Kim Kardashian a făcut furori într-o rochie extrem de transparentă. Deși este însărcinată cu cel de-al doilea copil, soția lui Kanye West (38 de ani) este într-o formă de zile mari. Ea și-a expus fără rușine sânii, într-o rochie care îi scoate în evidență formele voluptoase. Ea a fost surprinsă ieșind din hotelul Dorchester, din Londra, relatează mirror.co.uk. Kim se grăbea să plece cu elicopterul la festivalul Glastonbury, împreună cu soțul ei.

Kim Kardashian a pus șase kilograme din cauza sarcinii

Recent, Kim Kardashian a declarat presei că s-a îngrășat cu șase kilograme din cauza sarcinii. Ea așteaptă cu nerăbdare cel de-al doilea copil, de data aceasta un băiețel. Cuplu Kanye și Kim mai au o fetiță adorabilă pe nume North, în vârstă de 2 ani. Deși a spus că s-a îngrășat, vedeta arată incredibil de sexy in rochia neagră care îi expune sfârcurile, spre deliciul paparazzilor care s-au aflat la hotelul din Londra.

Mai multe