Kim Kardashian, devastată din cauza fiului. Saint a suferit o fractură urâtă

10 septembrie 2021 16:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian e devastată. Fiul ei, Saint, a suferit o fractură urâtă la mână. Și-a rupt brațul în mai multe locuri.

Kim Kardashian (40 de ani) e devastată. Vedeta a dezvăluit joi noaptea pe o rețea socială prin ce nenorocire trece fiul său, Saint, în vârstă de 5 ani. Ea a pus o poză cu copilul într-un scaun cu rotile la spital. Kim a fost cea care a împins căruciorul cu rotile în care băiatul avea brațul rupt, în ghips, sprijinit pe o pernă. Diva a mai pus o poză în care a scris ”poor baby” (bietul copil, în limba engleză-n.r.)

Nu a spus cum s-a întâmplat

Kim Kardashian nu a spus cum s-a întâmplat nenorocirea. Ea are patru copii din căsnicia sa cu rapperul Kanye West (44 de ani), North, în vârstă de opt ani, Saint, Chicago, în vârstă de trei ani, și Psalm, de doi ani. Kim a dat divorț de Kanye, dar recent l-a susținut la lansarea noului lui album muzical. El o vrea înapoi. Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian e devastată de durere pentru că fiul ei, Saint, și-a rupt mâna.

Mai multe