Kim Kardashian, fără bijuterii şi cu o armată de bodyguarzi după ea la Paris

22 iunie 2018 15:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-a învățat minte! Kim Kardashian a revenit la Paris după aproape doi ani. La ultima vizită, în octombrie 2016, starleta a fost sechestrată în camera de hotel, iar hoţii i-au furat bijuterii în valoare de 10 milioane €, printre care şi inelul de logodnă. Acum, bruneta a fost înconjurată de bodyguarzi şi a purtat doar o verighetă simplă din aur galben.

Kim Kardashian n-a venit singură la Paris, ci a fost însoţită de soţul ei, rapperul Kanye West. Starleta a rămas cu traume după jaful din toamna lui 2016, atunci când a fost atacată în camera ei de hotel, legată şi tâlhărită de nişte hoţi îmbrăcaţi în poliţişti. Kim a avut nevoie de ajutorul unui specialist şi a făcut terapie o perioadă îndelungată.

Paparazzi au pozat-o joi pe Kim în faţa unui restaurant luxos din Paris. Aici a ajuns la scurt timp şi soţul ei, însă bruneta n-a fost singură nicio clipă. Ea a avut o armată de bodyguarzi, care nu au lăsat pe nimeni să se apropie de Kim.

După ce au luat masa, Kim şi Kanye au mers la o prezentare la Săptămâna Modei de la Paris, unde s-au întâlnit cu Kylie Jenner. Kim a purtat o jachetă turcoaz cu mâneci lungi, o pereche de pantaloni scurţi şi o pereche de ochelari de soare. Vedeta nu şi-a mai etalat ca pe vremuri bijuteriile cu diamante şi accesoriile super scumpe şi a purtat doar o verigheta simplă din aur galben.

Mai multe