Kim Kardashian, goală pușcă în deșert

1 decembrie 2015 13:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian (35 de ani) și-a uimit fanii din nou. Focoasa brunetă este cunoscută pentru ipostazele incendiare în care pozează. De această dată, soția lui Kanye West (38 de ani) a publicat două imagini cu ea goală pușcă, spre deliciul fanilor ei. Vedeta se mândrește cu formele voluptoase care au propulsat-o spre celebritate și nu se sfiește să renunțe la haine, în timpul ședințelor foto.

Kim Kardashian este însărcinată în luna a 8-a și urmează să nască chiar în ziua de Crăciun, potrivit site-ului the hollywoodgossip.com. Vedetei îi este dor de silueta pe care o avea înainte, motiv pentru care publică poze cu ea goală pe contul ei personal de Instagram.

Bruneta le-a împărtășit fanilor ei două fotografii alb-negru în care apare în costumul Evei undeva în deșert. Prietenii ei virtuali s-au arătat extrem de încântați de pozele sexy și i-au dăruit peste 350.000 de aprecieri la imaginile publicate. Kim Kardashian este o mămică foarte sexy. Ea și Kanye West sunt fericiții părinți a unei fetițe, North West (2 ani), iar acum așteaptă să vină pe lume noul membru al familiei, în perioada Crăciunului.

Mai multe