Kim Kardashian mai vrea un copil, dar doctorii nu o lasă

27 martie 2017 8:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian (36 de ani), vrea să devină mămică pentru a treia oară. Vedeta a mărturisit că există riscuri mari în cazul în care acest lucru se va întâmpla, doctorii spunând că nu va fi în siguranță.

Adepta formelor voluptoase și a hainelor extravagante, Kim Kardashian este mai mult decât atât. Starul internațional este mămică a doi copii, North, în vârstă de trei ani și Saint, în vârstă de un an.De curând, modelul și-a xprimat dorința de a deveni mamă pentru a treia oară.

În noul promo pentru ”Keeping Up with the Kardashians”, starul a dezvăluit că există posibilitatea unei sarcini cu un risc ridicat. ”Aș vrea să le ofer o surioară sau un frățior copiilor mei, dar doctorul crede că nu voi fi în siguranță pe timpul sarcinii”, a spus Kardashian în clipul video, potrivit People.

Noul clip apărut scoate la iveală pentru prima dată dorința arzătoare a modelului de a rămâne din nou însărcinată. ”Încerc să mai am un copil”, le-a spus aceasta surorilor Kourtney și Khloe, însă cele două au rămas șocate. ”Nu veau să faci ceva ce te poate puneîn pericol”, i-a spus Kris.

Mai multe