Kim Kardashian, nemachiată pe coperta unei reviste! Uite cum arată naturală FOTO

20 iulie 2015 11:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian (34 de ani), una dintre cele mai faimoase celebrități din afară, a apărut nemachiată pe coperta unei reviste. Vedeta i-a uimit pe fani, care nu se așteptau ca bruneta să arate atât de bine naturală.

Kim Kardashian este renumită pentru machiajul pe care îl poartă întodeauna, aplicat de specialiști pentru a o face să arate perfect. De această dată, Kim s-a lăsat fotografiată complet naturală, iar mărturie au stat și declarațiile make-up artistului Mario Dedivanovic.

„Singurele lucruri pe care le-am folosit pe fața ei (a lui Kim, n.r.) au fost balsamul de buze, crema hidratantă și i-am curbat genele”, a scris acesta pe pagina lui de pe o rețea socială.

Kim Kardashian a publicat coperta revistei „Vogue” în care apare nemachiată pe pagina ei personală de pe o rețea socială. Fanii i-au apreciat foarte mult aspectul natural: „Cum poate arăta atât de minunat fără machiaj?”, „Arăți mai bine așa” și „E uimitoare cu sau fără machiaj” sunt numai unele dintre comentariile pe care aceștia le-au lăsat la fotografie.

Mai multe