Kim Kardashian, răvășitoare la Cannes!

18 mai 2016 8:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mai strălucitoare decât lumina reflectoarelor! Astfel se poate descrie apariția lui Kim Kardashian la Festivalul de Film de la Cannes. Se pare că vedeta a renunțat din nou la sutien, spre deliciul admiratorilor, dar de această dată, greu de crezut, ea n-a lăsat să se vadă mai mult decât trebuie. Aceasta a fost bine acoperită de o frumoasă rochie din diamante.

Kim kardashian (35 de ani) nu s-a lăsat mai prejos decât sora sa, Kendall Jenner și a decis să atragă și ea toate privirile la Festivalul de Film de la Cannes, relatează DailyMail.co.uk. Spre deosebire de sora sa mai mică însă, Kim nu a mai arătat tuturor părțile ei intime, ci a dorit să surprindă într-un mod necaracteristic pentru preferințele ei pentru nuditate.

Ea a purtat o rochie lungă, mulată, cât se poate de decentă. În ciuda faptului că nu a avut sutien, sânii lui Kim Kardashian nu au fost lăsați la vedere deoarece a purtat o impresionantă rochie lungă, cu trenă și nedecoltată realizată se pare….din bijuterii.

Deși formele sale îndrăznețe și provocatoare se pot zări prin rochia strâmtă, privirea este atrasă de strălucirea diamantelor. Fotografiile au surprins-o pe Kim toată seara nu în compania soțului său, rapperul Kanye West, ci la vraț cu creatorul de modă Fawaz Gruosi.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe