Kim Kardashian, schimbare de look. Ce și-a făcut de data aceasta

31 martie 2017 13:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se spune că atunci când o femeie își tunde părul are loc o schimbare în viața ei. Acesta să fie motivul pentru care Kim Kardashian și-a schimbat look-ul? Kim Kardashia (37 de ani), cunoscută ca fiind adepta formelor voluptoase, a renunțat la extensii și s-a tuns scurt.

Kim Kardashian a încercat numeroase schimbări de look în ultimii ani. De la blondă, șuvițată și cu extensii lungi, vedeta a făcut altă schimbare în materie de păr. Se pare că bruneta s-a plictisit de părul lung și s-a tuns scurt. Tunsoarea bob,până la umeri, nu a luat prin surprindere multă lumii, fanii ei fiind obișnuiți deciziile ei suprinzătoare. 

Kim a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Beverly Hills după ce a terminat filmările  pentru show-ul ”Keeping up with Kardashians”.

Bineînțeles că posteriorul său nu a fost trecut cu vederea, nici nu ar putea trece ușor. Outfit-ul ales de celebritate a evidențiat și conturat extrem de bine dotările acesteia.

Îmbrăcată în negru din cap până în picioare, bruneta a avut o apriție classy casual. Kim a optat pentru o pereche de blugi cu talie inalta, care s-au mulat perfect pe posteriorul acesteia, și o bustieră care a lăsat să se vadă ”cât trebuie”.

Mai multe