Kim Kardashian şi Jennifer Lopez se «bat» în funduri de 48 milioane $

14 martie 2014 20:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fac tot ce le stă în putinţă şă-şi pună fundul în evidenţă! Kim Kardashian (33 de ani) şi Jennifer Lopez (44 de ani) cheltuiesc sute de mii de dolari pentru a-şi modela posterioarele. Fiecare zice că are fundul cel mai sexy.

Vedeta de reality-show, Kim Kardashian, a fost surprinsă zilele trecute, în Miami, într-o costumaţie lila foarte strâmtă, ca să-şi evidenţieze fundul. Diva vrea tot timpul să arate că are cel mai mare şi mai apetisant fund de vedetă, pe care l-a asigurat recent pentru 21 milioane dolari. Deşi se jură că are un posterior sută la sută natural, gurile rele spun că şi-l umflă cu injecţii cu grăsime. Întreţinerea poponeţului dolofan a costat-o până acum 500.000$ (1,6 milioane lei). Dar are de unde, la averea ei de 40 de milioane $ (circa 130 milioane lei). La rândul său, cântăreaţa Jennifer Lopez a ieşit joi la plimbare, în Los Angeles, în pantaloni cyclamen foarte strâmţi, ca să-i arate rivalei că tot ea are cel mai sexy posterior.

De peste 20 de ani îl modelează cu ajutorul unor antrenori de fitness pe care îi plăteşte cu circa 1.000 $ (circa 3.300 lei) pe lună. Şi exerciţiile fizice riguroase au dat rezultate. Până acum a cheltuit circa 480.000 $ (1,5 milioane lei) ca să aibă unul din cele mai invidiate poponeţe, pe care l-a asigurat pentru 27 milioane $. La averea ei de 300 de milioane $ (974 milioane lei) îşi permite cele mai costisitoare tratamente de întreţinere.

Mai multe