Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a patra oară! Ce sex are bebelușul

10 mai 2019 21:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Așteptarea a luat sfârșit pentru cuplul format din Kanye West și Kim Kardashian! Cei doi soți au întâmpinat pe lume cel de-al patrulea copil pe care îl au împreună, vineri, 10 mai. Cea care a făcut marele anunț a fost chiar fericita mămică, prin intermediul rețelelor de socializare, care, deși se bucură de un nou bebe în familie, a scăpat și de data aceasta de „chinurile facerii”.

„A venit pe lume și e perfect!”, a anunțat Kim nașterea bebelușului cu numărul 4. Vedeta l-a adus pe lume și pe cel de-al treilea copil al său, Chicago West, cu ajutorul unei mame surogat, situație care s-a repetat și de data aceasta. Cel mai nou membru al clanului Kardashian este un băiețel, iar fanii celebrei familii i-au urat lui Kim toate cele bune cu ocazia măririi familiei, însă în prezent a apărut o nouă curiozitate printre aceștia: oare cum se va numi micuțul?! Având în vedere că de-a lungul timpului au tot existat glumițe pe seama numelor din familia lor, care sunt mai..neobișnuite.

Înainte ca mama surogat a lui Kim să nască, una dintre surorile vedetei, Kourtney Kardashian, a fost cea care a trimis „în lume” marea veste, în timp ce era invitată la emisiunea lui Ellen DeGeneres, alături de mama ei, Kris Jenner și de toți nepoții acesteia. Aceasta a dezvăluit, spre surprinderea lui Kris, că aceasta urmează să fie din nou bunică în scurt timp. „Mama mea nici măcar nu știe, dar mama surogat a lui Kim a intrat în travaliu, deci este la spital”, a anunțat Kourtney.

Kim Kardashian și Kanye West au susținut întotdeauna că își doresc o familie mare, însă vedeta a explicat că din cauza unor probleme de sănătate nu a putut să ducă personal mai mult de două sarcini, așa că a apelat la aceasta soluție „miraculoasă”, care să o ajute să își păstreze și silueta pentru care a investit sume considerabile. Cuplul are împreună 4 copii, dintre care ultimii doi aduși pe lume cu mame surogat: North (5), Saint (3), Chicago (1 an) și acum băiețelul pentru care nu au anunțat încă un nume. 

Kim Kardashian nu a ales aceeași mamă-surogat

De data aceasta, deși s-au declarat extrem de încântați de mama-surogat pe care au ales-o pentru fiica lor Chicago, Kim și Kanye au apelat, de data aceasta, la o altă mamă purtătoare pentru cel de-al patrulea copil al lor. Chiar dacă s-a speculat inițial că între cei doi soți și persoana aleasă pentru a le naște copilul au apărut neînțelegeri, se pare că altul este adevărul. Femeia care a născut-o pe Chicago nu a putut să poarte și această sarcină dintr-un motiv foarte simplu: este însărcinată la rândul ei, de data aceasta cu propriul copil. 

Mai multe