Kim Kardashian și Kanye West au plătit 43.000$ pe noapte într-o tabără de consiliere matrimonială

16 august 2020 18:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fac totul ca să-şi salveze căsnicia. Kanye West şi Kim Kardashian dau 43.000 de dolari pe noapte pentru a sta în tabăra de consiliere matrimonială din Munţii San Juan, din Colorado. Bipolarul West vrea să fie reprimit în familie după ce soţia i-a interzis să se mai apropie de copii.

Banii nu aduc fericirea, ba din contra, o alungă. Kanye West (43 de ani) are o avere de 1,3 miliarde de dolari, iar soţia lui, Kim (39 de ani), 900 milioane $, conform revistei Forbes. Cu toate astea, căsnicia lor este pe butuci, după ce cântăreţul a făcut o criză de gelozie în urmă cu doar câteva săptămâni pe contul lui de pe reţelele sociale şi şi-a acuzat soţia că l-a înşelat umilind-o în public.

Prins în campania electorală pentru Casa Albă şi strângerea de semnături, West nu are timp să îşi îmbuneze consoarta şi a apelat la ”cea mai rapirdă reţetă”: consilierea matrimonială. Ei au închiriat o întreagă staţiune din Munţii San Juan, din Colorado, care include tabere de corturi, cabane, pârâuri cu apă termală, circuite de escaladă şi tiroliene pentru a rezolva criza prin care trec.

Kim Kardashian a ajuns la capătul răbdării 

Tabăra de pe râul Dunton are o suprafaţă de 200 de hectare şi este renumită datorită consilierilor matrimoniali care în ultimii ani au împăcat peste 85% din cuplurile care au trecut pe aici. 

La începutul lui august, Kanye şi Kim au fost în vacanţă împreună cu micuţii North, 7 ani, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani, şi Psalm, de 15 luni, în Republica Dominicană, dar nu au reuşit să se împace. Drept dovadă, după ce au revenit în SUA, Kim l-a trimis pe Kanye direct la ferma de 14 milioane de dolari din Wyoming să stea singur.

”S-au dus în munţii Colorado pentru a-şi salva căsnicia care este într-o criză majoră. Kim este stoarsă de puteri pentru că soţul ei se comportă din ce în ce mai bizar”, a declarat o sursă pentru TMZ. Kim şi Kanye sunt căsătoriţi din 2014, însă problemele psihice ale lui Kanye care e bipolar declarat fac din ce în ce mai grea convieţuirea. Consilierii care se ocupă de ei le-au explicat că nu era nevoie să închireze întreaga tabără pentru că terapiile de grup sunt secretul împăcării, dar amândoi au insistat că vor să beneficieze de tratament VIP.

Mai multe