Kim Kardashian și Kanye West, într-o ipostază cum nu i-ați mai văzut

25 ianuarie 2017 22:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian și Kanye West au fost de multe ori surprinși împreună în public, dar rareori, aproape niciodată, apropiați din punct de vedere fizic. Paparazzi nu i-au surprins sărutându-se pasional sau unul în brațele celuilalt.

De această dată, unul dintre cele mai celebre cupluri din lume a ieșit din tiparele obișnuite. Pe site-ul oficial al lui Kim Kardashian, a fost publicată o fotografie în care cei doi apar îmbrățișați. totuși, mai indicat ar fi să spunem că rapperul oferă o îmbrățișare fermă posteriorului lui Kim, după cum precizează The Sun.

Îmbrăcată cu niște pantaloni scurți, bine mulați pe fundul proeminent, o pereche de ghete înalte cu toc și un hanorac larg, Kim se lasă luată în brațe de soțul său în timp ce momentul este imortalizat într-o fotografie destul de rară.

Incidentul prin care a trecut bruneta anul trecut în Paris pare să-i fi apropiat mai mult pe Kim și pe Kanye. Rapperul a mărturisit că s-a temut pentru viața ei. O dovedește faptul că a plecat chiar în timpul concertului atunci când a aflat ce i s-a întâmplat soției sale și a zburat imediat din Statele Unite în Franța.

Mai multe