Kirg Douglas: "Mă simt la 101 ani verde şi puternic!"

11 decembrie 2017 17:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Încă se ţine bine! Legendarul star, cunoscut mai ales datorită rolului din filmul “Spartacus”, Kirk Douglas, tatăl lui Michael Douglas, a fost serbat cu fast sâmbătă cu prilejul împlinirii venerabilei vârste de 101 ani.

Kirk Douglas spune că este sănătos tun, deşi a trecut de un secol de viaţă. Fiul său, Michael Douglas, a zburat de la New York la Beverly Hills, unde locuieşte faimosul lui tată, pentru a-i fi alături la aniversare. Soţia sa, Catherine Zeta-Jones (48 de ani), nu a putut să fie prezentă când socrul ei a suflat în lumânarea de pe tort, dar i-a cântat “La mulţi ani!” prin intermediul Internetului. La petrecere a fost prezent însă fiul lui Michael Douglas, nepotul Cameron (38 de ani), care a fost eliberat anul acesta din puşcărie, unde a ajuns din cauza traficului de droguri.

Cameron, care lucrează în prezent la o companie de producţie de filme, îl va face în curând străbunic pe Kirk, fiindcă iubita sa aşteaptă o fetiţă. De la petrecere nu a lipsit medicul starului, P.K. Shah, care a adus vodcă pentru celebrul său pacient, pe care-l lasă s-o guste numai de ziua lui. Kirk a fost însurat din 1943 până în 1954 cu Diana Dill, care i-a dăruit doi fii, Michael (73 de ani) şi Joel (71 de ani). S-au despărţit, fiindcă el o înşela la greu. În 1954, starul s-a căsătorit cu Anne Buydens, care şi astăzi îi e alături. Ea era asistentă pe platourile de filmare, când s-au cunoscut. Şi pe Anne a înşelat-o, fiindcă Kirk a fost unul dintre sex simbolurile Hollywoodului. Printre iubitele lui s-au numărat divele Marlene Dietrich, Joan Crawford, Barbara Stanwick, Lana Tarner, Rita Hayworth şi Ava Gardner.

Anne i-a dăruit şi ea doi fii, Peter (62 de ani) şi Eric, decedat în 2004 la 46 de ani. Ea a închis mereu ochii la infidelităţile soţului. “Am scăpat cu bine după un accident de elicopter şi un accident cerebral pentru a face mai mult bine în lume”, a spus Kirk Douglas. De-a lungul carierei sale prodigioase, a apărut în peste 90 de filme, între care se numără “Călăreţul singuratic” şi “Umbra unui uriaş” şi are o avere de 60 milioane de dolari. 

Mai multe