Kirk Douglas, un străbunic fericit la 101 ani. Uite-l cu strănepoata lui de 8 luni!

29 august 2018 17:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O imagine cât vârsta legendarului Kirk Douglas măsurată în cuvinte. Actorul de 101 ani a fost fotografiat într-un moment de tandrețe cu strănepoata lui de numai 8 luni. Cameron, nepotul actorului din ”Spartacus”, a făcut publică imaginea pe contul personal de Instagram.

Privirea micuței Lua Izzy ridicată către străbunicul ei i-a făcut pe fanii actorului să afirme că acesta este cel mai frumos lucru pe care l-au văzut în ultima vreme. ”Iubire”, acesta a fost singurul comentariu adăugat de Cameron, nepotul lui Kirk Douglas și fiul lui Michael Douglas, în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Cameron a devenit tatăl micuței Lua Izzy în luna decembrie a nului trecut, la scurt timp după ce legendarul Kirk a împlinit 101 de ani. De altfel, fiul lui Michael Douglas a ales acest nume pentru fiica lui tocmai ca să-i aducă un omagiu discret unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Înainte de a-și lua numele de scenă Kirk Douglas, actorul s-a numit Issur Danielovitch și toată lumea îi spunea Izzy.

Kirk Douglas, unul dintre sex-simbolurile de la Hollywood, s-a însurat de două ori

Kirk a fost însurat din 1943 până în 1954 cu Diana Dill, care i-a dăruit doi fii, Michael (73 de ani) şi Joel (71 de ani). Cei doi s-au despărţit din cauza nenumăratelor infidelități ale actorului. În 1954, starul s-a căsătorit cu Anne Buydens, pe vremea aceea asistentă pe platourile de filmare, care şi astăzi îi e alături. Și pe Anne a înșelat-o, însă ea a închis ochii. Printre iubitele lui Kirk s-au numărat divele Marlene Dietrich, Joan Crawford, Barbara Stanwick, Lana Tarner, Rita Hayworth şi Ava Gardner. Anne i-a dăruit şi ea doi fii, Peter (62 de ani) şi Eric, decedat în 2004 la 46 de ani.

Mai multe