Kourtney Kardashian, goală pușcă în emisiune! Imagini incendiare

18 ianuarie 2016 9:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sora mai mare a celebrei Kim Kardashain (35 de ani), Kourtney (36 de ani) a pozat goală pușcă, într-o ședință foto incendiară. Imaginile sexy au fost difuzate într-un promo al show-ului „Keeping Up With the Kardashians”. Bruneta este mama a trei copii, însă trupul ei a nu a suferit mari schimbări, mai ales că vedeta face sport în fiecare zi.

Bruneta și-a etalat posteriorul devenit celebru, spre deliciul fanilor ei. Ea și surorile ei au devenit faimoase datorită reality show-ului "Keeping up with the Kardashians", dar și pentru formele voluptoase cu care se mândresc. Kourtney este cea mai mare dintre surorile Kardashian. Ea a fost întotdeauna mai discretă, față de Kim, care și-a obișnuit deja fanii cu imagini în care apare goală.

Recent, Kourtney Kardashian s-a despărțit de iubitul ei, Scot Disick (32 de ani), după o relație de 10 ani. Bruneta are un corp de invidiat și a vrut să demonstreze că și mămicile pot fi sexy. Vedeta are trei copii: Reign, Penelope și Mason. Kourtney Kardashian s-a dezbrăcat complet, dar nu oricum, ci în numele artei. Imaginile nud vor apărea într-o galerie de artă.

„Am fost invitată să pozez nud, imaginile for ajunge într-o galerie de artă. Fac sport în fiecare zi așa că de ce să nu pozez sexy?”, a declarat bruneta, potrivit Daily Mail.

Mai multe