Kourtney Kardashian, goală pușcă în numele artei

7 octombrie 2015 15:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kourtney Kardashian (36 de ani) a renunțat complet la inhibiții și a pozat nud, pentru o ședință foto incendiară. Bruneta și-a etalat posteriorul devenit celebru, spre deliciul fanilor ei. Ea și surorile ei au devenit faimoase datorită reality show-ului "Keeping up with the Kardashians", dar și pentru formele voluptoase cu care se mândresc.

Kourtney este cea mai mare dintre surorile Kardashian. Ea a fost întotdeauna un pic mai discretă, față de Kim (34 de ani), care și-a obișnuit deja fanii cu imagini nud. Recent, Kourtney Kardashian s-a despărțit de iubitul ei, Scot Disick, după o relație de 10 ani. Bruneta are un corp de invidiat și a vrut să demonstreze că și mămicile pot fi sexy. Vedeta are trei copii: Reign, Penelope și Mason.

Imaginea artistică alb-negru face parte din galeria "The Metallic Life Series" lansată de revista Vanity Fair. Fotografia va fi expusă în Los Angeles, la De Re Gallery, în perioada 22 octombrie-19 noiembrie. Imaginile sunt cu adevărat inedite, întrucât vor fi printate pe hârtie metalică, pentru a evidenția textura pielii modelelor care au pozat nud, potrivit Daily Mail.

Mai multe