Kourtney Kardashian sărbătorește 38 de ani cu o poză nud

19 aprilie 2017 22:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cea mai mare dintre surorile Kardashian a publicat o poză pe internet, poză admirată de mii de fani. Kourtney Kardashian a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani. Cu această ocazie, frumoasa brunetă a publicat pe contul său de Instagram o fotografie nud, fotografie la care mulți au tras cu ochiul.

Cu cât înaintează în vârstă, cu atât mai lipsită de inhibiții este sora lui Kim Kardashian. Asta o demonstrează și fotografie publicată cu ocazia împlinirii a 38 de primăveri.

Mamăa trei copii, Kourtney a împlinit 38 de ani. Fotografia de pe Instagram i-a lăsat pe fanii săi cu gura căscată. Vedeta apare într-o ipostază cum n-a mai fost văzută. Nud, în piscină, într-o scenă care pare desprinsă dintr-un film, fotografia a fost un deliciu pentru urmăritorii săi de pe Instagram. "Costumul de aniversare", a adăugat ea în descrierea imaginii. 

Cea mai mare dintre surorile Kardashian este urmărită de 54 de milioane de fani pe Instagram, ceea ce a făcut ca ”inimioarele” și comentariile strânse la poză să treacă de ordinal sutelor. ”Ești superb” sau ”Arăți foarte sexy” sunt doar unele dintre reacțiile pozitive primate 

Mai multe