Kristen Stewart are o iubită nouă. Cine e norocoasa

26 octombrie 2015 15:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se pare că zvonurile care spun că vampiriţa Kristen Stewart (25 de ani) s-a întors în braţele fostului iubit Robert Pattinson sun false. Actriţa are o iubită nouă şi nu este vorba despre fosta ei asistentă, Alicia Cargyle, despre care presa internaţională a scris că ar fi noua cucerire a lui Kristen.

Se pare că actriţa este implicată într-o nouă relaţia amoroasă cu o altă femeie, deşi Kristen Stewart nu a vrut să confirme că e lesbiană sau bisexuală. Noua iubită a actriţei ar fi Lynn Gunn, solista trupei rock PVRIS, potrivit celebdirtylandry.com. O sursă apropiată de Stewart a dezvăluit că: "Lynn şi Kristen sunt împreună. Kris a venit să o vadă cântând pe Lynn, în Los Angeles, şi a stat cu ea. Toată trupa ştie că sunt împreună".

Ea e noua cucerire a lui Kristen Stewart

În trecut, Kristen Stewart a avut câteva relaţii cu bărbaţi faimoşi, dar nu toate au fost confirmate. Cea mai intens mediatizată a fost relaţia cu Robert Pattinson, mai ales după ce s-a aflat că Stewart l-ar fi înşelat cu un regizorul Rupert Sanders. După despărţire, Kristen Stewart s-ar fi iubit cu actorul Lane Garrison, pe care l-ar fi lăsat pentru Alicia Cargyle. Acum, vampiriţa are o nouă iubită, dar nu vrea să confirme acest lucru presei, fiind foarte discretă atunci când vine vorba de viaţa ei privată.

Mai multe