Kristen Stewart, iarăși topless în noul film! Actrița din „Twilight” nu mai are deloc inhibiții

18 martie 2020 20:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În ultima perioadă, actrița Kristen Stewart pare că a renunțat de tot la inhibiții, chiar dacă inițial a devenit cunoscută printr-o serie de filme îndrăgite de..adolescenți.

În prezent însă, Kristen se concenetrează parcă să dea uitării acea perioadă din viața sa, în care i se reproșa că ar avea o imagine prea „ștearsă”, așa că a scos la înaintare mijloacele necesare pentru „transformare”.

Atât în public, cât și pe micile ecrane, fosta iubită a lui Robert Pattinson a decis să se descotorosească de sutien și să apară exact așa cum a lăsat-o mama natură. Deși nu se poate mândri cu niște sâni voluptuoși, vedeta nu are nicio problemă în a participa la scene cinematografice în care apare topless.

Astfel, pe lângă alegerile vestimentare îndrăznețe din ultima perioadă, actriță a mai bifat pe lista sa un film în care apare în sânii goi, după filmul „Lizzie” (2018). În noul ei proiect, numit „Seberg”, aceasta apare fără sutien, însă nu s-a oprit aici! Kristen s-a prezentat și la premiera filmului în aceeași manieră, purtând un costum alcătuit dintr-o fustă și un sacou..pe sub care nu purta nimic. Ținuta a fost accesorizată în zona bustului doar cu un colier.

Scena fimului în care apare în sânii goi o prezintă pe actriță în compania unui bărbat, cei doi părând că urmează să se bucure de o scenă romantică. 

Kristen Stewart a devenit cunoscută prin prisma filmelor saga „Twilight”, tipice pentru adolescenți, în care era portretizată iubirea dintre o adolescentă normală și retrasă, jucată de Kristen, și un vampir pe nume Edward, rol obținut de actorul Robert Pattinson.

La vremea respectivă, seria de filme a creat adevărată isterie printre adolescenți, în special după ce idolii lor au decis să formeze o relație și în realitate. Cei doi s-au despărțit în 2013 însă, după ce Kristen l-ar fi înșelat pe Robert. După ce s-au separat, actrița a început să experimenteze și în „cealaltă ligă”, ieșind și cu fete. 

Mai multe